Vinduesmalerier, vægmalerier, bjørn wiinblad, vinduesdekoration
Vindue i Fredriksgade i Aarhus C

Katrine Aastrøm – Født 1974 i Gentofte. Opvokset i Danmark og på et skib i Middelhavet. Bosat i Aarhus.

Illustrationer, malerier, digital kunst og installationer.

Jeg maler med akryl, vandfarve, blæk og tusch.

Hvis jeg maler de samme motiver dag ud og dag ind forsvinder glæden og alt går i stå. Jeg får simpelthen en maleblokering.

Derfor tog jeg meget tidligt en beslutning om at male det jeg havde lyst til. Det er den eneste måde jeg kan komme videre med de malerier, som rent faktisk er motiver jeg altid har malet.

Det er som at få luftet ud eller at komme ud at rejse. Jeg får vendt bøtten og vender derefter tilbage til basen og kan se at der er sket en forandring, og at den er med til at ændre og udvikle de motiver som er naturlige for mig at vende tilbage til. Mine malerier og akvareller af botanik og blomster.

Jeg er autodidakt kunstner. Har altid arbejdet med og i et kreativt fag, nærmere bestemt film, tv og magasinbranchen. Her har jeg har slået mine folder i 15 år.

Vægmaleri, vinduesmaleri, Bjørn Wiinblad
Vægmaleri på børneværelse.

 

Væg, gavl og vindues malerier males primært med akryl. Udsmykning på vinduer, der ofte skal bruges i korte perioder, males med vaskbart akryl. Udendørs vægge eller gavlmalerier males med spray og maling som holder til det danske vejr.

 

Spørgsmål? Kontakt:  aastroms@gmail.com 

Vil du have en bedre fornemmelse af min kunst, er du altid velkommen i mit værksted. Skriv til mig så vi kan aftale et møde. Mail: aastroms@gmail.com

 

Hvis man ved køb ikke selv kan afhente malerier anbefales disse tre flyttefirmaer.

  1. O. Hvejsel, Gunnar Clausens Vej 26, 8260 Viby, tlf. 8628 2890 (Jylland).
  2.  Hellerup Flytteforretning, Stamholmen192, 2650 Hvidovre, tlf. 3962 2428 (Sjælland).
  3. Just Justesen, Christian IX Vej 13, 5600 Fåborg, tlf. 6261 1166 (Fyn).