Det er forår og bladene springer ud

Det er min datter som holder vasen med papirklip som skal symbolisere forår. 

Det føles altid som en ny begyndelse når solen begynder at vise sit smukke ansigt efter flere måneder med mørke.

Forår betyder nye muligheder, flere malerier og illustrationer.  Anderledes opgaver som installationer, væg malerier, ja bare ny energi!

I 2017 har jeg lovet mig selv at male flere botanik, krat og abstrakte blomster malerier.  Jeg er gået på opdagelse i marmorering og vil implementere dette i malerierne fremover. Jeg vil også lave flere illustrerende papirklip, for det er sjovt at mixe fysiske ting med tegninger. Det giver et helt andet udtryk.

Hvis du vil se lidt mere af det jeg laver kan du følge mig andre steder også.

Facebook: Aastrøm  – Twitter: Aastrøm –  Instagram: aastroms

Hr. Kat og frøken Skat.